НАШ ПАРТНЕР


Світязь - відпочинок на Шацьких озерах

Голосуєм?

Де плануєте відпочити в цьому році?

Новини

ГОЛОВНА КАРТА САЙТУ ПОШУК
2012-06-07
А Ви вже визначились де будете відпочивати влітку?
Раді повідомити Вас, що у нас появилися нові пропозиції по відпочинку на Світязі Детальніше ..
2012-03-12
З початком березня в мережі інтернет стартував оновлений ресурс нашого партнера - ozera.com.ua.
Відтепер сайт називається "Світязь ACTIVE" і позиціонує сабе як ресурс, присвячений активному відпочинку на Шацьких озерах. Детальніше ..
2011-09-15
З приходом осені для вас відкриваються нові можливості відпочинку: риболовля, "полювання" на гриби, пікніки на все ще зігрітих сонцем галявинах. Також багато баз відпочинку знизили свої ціни, отож ви можете гарно відпочити, скориставшись сезонними знижками на відпочинок на Шацьких озерах. Детальніше ..
Прохання допомоги
2011-07-28
До адміністрації сайту звернулися львівські серфінгісти з проханням допомогти. Просимо не бути байдужими. Детальніше ..
2011-07-20
Дорогі друзі, від сьогодні ми надали можливість вам писати не тільки короткі відгуки про ваш відпочинок, а й довгі. Нагадуємо, що всі відгуки проходять модерацію адміністратором нашого сайту. Але не хвилюйтеся, всі вони обов'язково будуть опубліковані і дадуть змогу поділитися приємними (і не тільки) враженнями з усіма  відвідувачами сайту.

Якщо у вас є цікаві історії про відпочинок, як позитивні, так і негативні, якщо ви маєте фото або відео з місця події - надсилайте на адресу нашого сайту і ми обов'язково опублікуємо їх у розділі ПОДОРОЖІ. Детальніше ..
2011-07-14
Якщо ви власник бази відпочинку, садиби, готелю, тощо - звертайтеся. До кінця літа дійсна пропозиція щодо безкоштовного розміщення інформації на нашому ресурсі. Детальніше ..
2011-04-05
Скоро розпочинається сезон активного відпочинку. Поспішайте вибрати собі затишне місце на Світязі. Ознайомитися з пропозиціями можете у розділі «Світязь». Детальніше ..
2011-03-30
На сайті з'явилася довідкова інформація про Графік руху транспорту з різних міст України до Шацьких озер а також часткова інформація про заклади харчування, банки та аптеки Шацька. Детальніше ..
2011-03-14
Шановні відпочиваючі, тепер ви маєте можливість ставити оцінку тій садибі, на якій ви відпочивали. Рейтинг бази можна оцінити від "0" до "100". Детальніше ..
2011-02-23
У розділі подорожі ми пропонуємо вам розповіді, повні відгуки та описи подорожей атомобілем, літаком, потягом та своїм ходом по широких просторах нашого краю. І вже сьогодні ви зможете прочитати перший відгук "Поїздка автомобілем у Хрінники" Детальніше ..
ГОЛОВНА ПОДОРОЖІ ДОВІДКА ПРО НАС ВІДГУКИ КОНТАКТИ